Hotels bij Stansted Airport // airport hotels overzicht

Aangezien Londen Stansted Airport vaak wordt gebruikt door chartermaatschappijen, zijn er ook niet veel zakelijke reizigers die gebruik maken van het vliegveld, die gaan bijna altijd via Heathrow of Gatwick. Daarom is de vraag naar een hotel in de omgeving van Stansted Airport ook veel lager. Mocht je toch in een ‘hotel Stansted Airport’ willen verblijven, dan is dat natuurlijk alsnog goed mogelijk!

Londen Stansted Airport Hotels op volgorde van afstand

Het dichtstbijzijnde hotel is het Radisson Blu Hotel London Stansted Airport. Waardering is een 8,9 uit 4801 beoordelingen. Er is een volledig uitgeruste fitnessruimte, er is gratis WiFi op elke kamer en het ligt op een afstand van minder dan 2 minuten lopen van de luchthaven. Het is alleen niet het goedkoopste hotel dat er is maar als je kijkt naar de ligging en de mogelijkheden dan is dat het de prijs misschien wel waard..

Daarna komt het Stansted Guest House. Niet heel goedkoop, niet heel duur, het ligt qua prijs een beetje in het midden. Het ligt op slechts 3 minuten rij afstand. De WiFi is niet gratis. Bijna elke kamer heeft uitzicht op het platteland. Dit hotel scoort een keurige 8,0 uit 197 beoordelingen.

Nu komen twee hotels die vlakbij elkaar liggen. Het gaat om onder andere de Holiday Inn Express London Stansted. Waardering is een 8,1 uit 3718 beoordelingen. Een pluspunt van dit hotel is het gratis ontbijt dat al vanaf 04:00 gegeten kan worden. Ook gratis is de Wifi, in het hele hotel. Prijs is middelmatig. Afstand tot de luchthaven: 1,6 kilometer.

Iets duurder en letterlijk tegenover de vorige ligt de Premier Inn London Stansted Airport Hotel. Afstand is dus ook weer 1,6 kilometer. Dit hotel is iets duurder dan de vorige, maar de waardering is dan ook iets hoger: 8,7 uit 1952 beoordelingen. De WiFi is helaas niet gratis (3 pond per 24 uur). In dit hotel zijn veel verschillende soorten hotelkamers te boeken, met onder andere een familiekamer. Er is overigens ook een 24 uurs receptie in het hotel aanwezig. Afbeelding is hier rechts.

Verder dan dit zijn er een stuk meer hotels waaronder The Willows Guest House, maar ook bekendere hotels zoals het Hilton Hotel en het Ramada Hotel. Een positieve uitschieter is 33 Harrisons Bed & Breakfast. Relatief goedkoop met een beoordeling van een 9,2! De bedden zullen daar dan wel goed liggen!