Taxi vanaf Stansted Airport // prijs, reistijd, online vergelijken

Wil jij graag met de taxi vanaf Stansted Airport? Dan is het natuurlijk de moeite waard om eens uit te zoeken welke taxicentrales het goedkoopste zijn. Je zou ook een taxi buiten de terminal kunnen aanhouden, maar de ervaring leert dat het taxiritje veel duurder uitvalt dan eerder door de chauffeur was geschat. Dan is er een oplossing. Je kunt voordelig een taxi reserveren via Taxi2Airport.

Taxi2Airport is een merk van het Nederlandse Transferz, en vvergelijkt alle taxi’s en zoekt voor jou de goedkoopste uit. Geen gedoe met de betaling achteraf, want je weet precies hoeveel de rit gaat kosten! Een vaste prijs die je eenmalig betaalt, that’s it! De taxichauffeur wacht bovendien buiten de terminal op alleen jou! 24 uur voor de taxirit krijg je een voucher toegestuurd met de contactgegevens van de chauffeur. Hij vertelt jou dan wanneer hij waar staat. Vertragingen worden automatisch doorgegeven. Een echte VIP-behandeling voor een budgetprijs!

Bekijk wat het reserveren van een taxi vanaf of naar vliegveld Stansted (STN) kost.

Met de taxi vanaf Stansted Airport naar Londen

Als je naar Londen wilt, dan kan een vliegticket naar Stansted Airport wel eens vele malen goedkoper zijn dan een vliegticket naar bijvoorbeeld Heathrow Airport. Dit kan tot wel honderden euro’s schelen. Als je dan alsnog naar Londen moet, dan zou je met het openbaar vervoer kunnen gaan. Er is een treinstation onder Stansted Airport, met de trein is dan een hele goede optie. Toch zou het kunnen zijn dat je bijvoorbeeld klanten bij je hebt, of je hebt geen zin in overstappen / overvolle treincoupe’s. De trein is overigens met een groep ook niet echt goedkoop. Zeker dan is een taxi de ideale uitkomst.

Stel je gaat met een groep van 4 mensen richting Stratford, een wijk in Londen. Met de trein zou je 4 x €20 = €80 kwijt zijn. Dan ben je op Liverpool Street De taxi kost dan wel €108, maar je bent wel direct op je bestemming en er is veel minder gedoe. Check de echte prijs op Taxi2Airport en vind het uit!